Kalorientabelle - Milchprodukte

MilchprodukteEnergiekcalEiweißGrammFettGrammKHGrammGI
Appenzeller (15% Fett i Tr.)23336.07.00.00
Appenzeller (30% Fett i Tr.)26526.016.00.00
Appenzeller (50% Fett i. Tr.)38625.431.60.00
Back-Camembert (45% Fett i. Tr.)22919.017.00.00
Backsteinkäse (20% Fett i. Tr.)20427.010.04.00
Backsteinkäse (40% Fett i. Tr.)30522.019.03.00
Bavaria Blue (70% Fett i. Tr.)41313.240.00.00
Bel Paese37325.430.20.00
Bergkäse (45% Fett i. Tr.)38628.930.00.00
Bressot (60% Fett i. Tr.)2469.022.02.00
Briekäse29821.022.13.90
Butter7460.480.00.50
Butterkäse (30% Fett i. Tr.)24426.315.40.00
Butterkäse (60% Fett i. Tr.)38017.034.70.00
Buttermilch333.00.54.00
Buttermilchpulver38038.65.544.0
Cambozola (70% Fett i. Tr.)41313.240.00.00
Camembert (30% Fett i. Tr.)23423.013.03.00
Camembert (40% Fett i. Tr.)30523.020.03.00
Camembert (45% Fett i. Tr.)28521.022.30.10
Camembert (50% Fett i. Tr.)33817.027.03.00
Camembert (60% Fett i. Tr.)40217.033.01.00
Cheddar28227.218.32.00
Crème fraiche (12% Fett)1402.812.06.50
Crème fraiche (15% Fett)1603.015.03.70
Crème fraiche (18% Fett)1882.818.03.00
Crème fraiche (23% Fett)2302.523.03.70
Crème fraiche (30% Fett)2842.430.03.00
Crème fraiche (35% Fett)3342.035.03.00
Crème fraiche (40% Fett)3782.040.02.50
Dickmilch (0,1% Fett)323.50.14.2
Dickmilch (1,5% Fett)463.41.54.1
Dickmilch (10% Fett)1183.110.03.7
Dickmilch (3,5% Fett)643.33.54.0
Edamer (30% Fett i. Tr.)25126.416.20.00
Edamer (40% Fett i. Tr.)34931.024.00.00
Edamer (45% Fett i. Tr.)35424.828.30.00
Edelpilzkäse (60% Fett i. Tr.)35521.129.80.00
Eiscreme1902.57.027.061
Emmentaler39428.030.02.00
Feta26414.221.34.10
Frischkäsezubereitung mit Kräuter (20% Fett)13413.27.53.30
Frischkäsezubereitung mit Kräuter (60% Fett)2518.523.02.40
Fruchtquark (20% Fett i. Tr.)12410.03.712.7
Gorgonzola35021.028.01.00
Gouda35124.127.51.50
Gruyere41329.832.30.40
H-Milch (0,1% Fett)353.40.14.832
H-Milch (1,5% Fett)473.41.54.932
H-Milch (2,8% Fett)563.02.84.632
H-Milch (3,5% Fett)643.33.54.832
Harzer Käse (10% Fett i. Tr.)12129.00.50.00
Harzer Korbkäse12630.00.70.00
Hobelkäse (50% Fett i. Tr.)47433.038.00.00
Hüttenkäse (20% Fett i. Tr.)12515.05.03.00
Jarlsberg (45% Fett i. Tr.)34926.726.90.00
Joghurt (0,1% Fett)323.50.14.236
Joghurt (1,5% Fett)443.41.54.136
Joghurt (3,5% Fett)613.33.54.036
Käsepastete mit Walnüssen 50% Fett i. Tr.)31412.528.03.10
Kefir (1,5% Fett)463.51.54.10
Kefir (3,5% Fett)643.23.53.60
Kochkäse (10% Fett i. Tr.)10114.73.03.80
Kochkäse (40% Fett i. Tr.)18712.013.93.40
Kondensmilch (10% Fett)1768.810.112.5
Kondensmilch (4% Fett)1289.44.113.3
Kondensmilch (7,5% Fett)1336.57.69.6
Kondensmilch (8% Fett, gezuckert)3208.28.851.9
Körniger Frischkäse8113.62.90.00
Leerdamer (45% Fett i. Tr.)35225.927.60.00
Limburger (20% Fett i. Tr.)18326.48.60.00
Limburger (40% Fett i. Tr.)26722.419.70.00
Lindenberger (30% Fett i. Tr.)28631.018.00.00
Lindenberger (45% Fett i. Tr.)38628.930.00.00
Maasdamer (45% Fett i. Tr.)34730.028.00.00
Maaslander (50% Fett i. Tr.)35522.229.60.00
Magermilchpulver37738.03.051.0
Magerquark, 0.2% Fett6712.00.24.30
Magerquark, 0.3% Fett6912.00.34.30
Magerquark, 0.5% Fett6912.00.54.00
Mainzer Handkäse12630.00.70.00
Mascarpone4507.045.02.00
Morbier (40% Fett i. Tr.)29723.822.40.00
Mozzarella31024.521.91.00
Parmesan39235.825.83.20
Philadelphia Kräuter3309.031.02.00
Provolone35125.626.62.10
Pudding942.02.416.044
Pyrenaenkäse (50% Fett i. Tr.)35622.329.60.00
Romadur (20% Fett i. Tr.)18726.49.00.00
Romadur (30% Fett i. Tr.)22624.814.10.00
Romadur (40% Fett i. Tr.)30722.020.01.00
Romadur (50% Fett i. Tr.)35120.027.01.00
Roquefort36921.530.62.00
Saure Sahne (10% Fett)1183.010.03.50
Schafmilch1086.07.05.432
Schafskäse (40% Fett i. Tr.)23617.016.016.00
Schichtkäse (10% Fett i. Tr.)8812.72.43.80
Schichtkäse (20% Fett i. Tr.)11012.05.04.00
Schichtkäse (40% Fett i. Tr.)16212.012.02.00
Schichtkäse (50% Fett i. Tr.)1758.314.52.90
Schlagsahne (30% Fett)2932.430.03.40
Schlagsahne (36% Fett)3432.336.03.00
Schmelzkäse (20% Fett i. Tr.)18817.010.07.50
Schmelzkäse (30% Fett i. Tr.)20915.014.05.70
Schmelzkäse (45% Fett i. Tr.)27014.423.60.00
Schmelzkäse (60% Fett i. Tr.)36010.032.05.00
Speiseeis1902.57.027.061
Speisquark, 10% Fett i. Tr.7911.42.03.90
Speisquark, 20% Fett i. Tr.9910.54.43.90
Speisquark, 40% Fett i. Tr.1439.010.03.70
Steppenkäse (45% Fett i. Tr.)32524.125.40.00
Tete de Moine (50% Fett i. Tr.)38624.532.00.00
Tilsiter34024.426.01.90
Trappistenkäse34125.026.01.80
Vollmilchpulver50326.027.043.0
Weichkäse (60% Fett i. Tr.)36616.833.20.00
Westberg (45% Fett i. Tr.)35225.927.60.00
Westlight (30% Fett i. Tr.)27126.118.50.00
Ziegenkäse36421.629.82.50
Ziegenmilch693.64.14.532
Zwiebelkäse35522.028.00.00
Kalorientabelle

Backwaren Kalorientabelle Backzutaten Kalorientabelle Bohnen, Erbsen Kalorientabelle Fisch, Meeresfrüchte Kalorientabelle Geflügel Kalorientabelle Gemüse Kalorientabelle Getränke Kalorientabelle Getreideprodukte Kalorientabelle Gewürze, Kräuter Kalorientabelle Kalb Kalorientabelle Lamm Kalorientabelle Milchprodukte Kalorientabelle Nüsse, Samen Kalorientabelle Obst Kalorientabelle Öle, Fette Kalorientabelle Pilze Kalorientabelle Rind Kalorientabelle Schwein Kalorientabelle Soßen Kalorientabelle Teigwaren Kalorientabelle Wildfleisch Kalorientabelle Wurst, Aufschnitt Kalorientabelle

kalorienZone.de - Kalorienrechner, Kalorientagebuch, BMI Rechner, Kalorientabelle

Milchprodukte Kalorientabelle - kalorienZone.de

Milchprodukte Kalorientabelle - kalorienZone.de Milchprodukte Kalorientabelle. Die Angaben sind pro 100 Gramm zu verstehen.

Milchprodukte Kalorientabelle - kalorienZone.de A GI diéta azért jó mert nem csak egy átmeneti fogyókúrás cél elérésének hatékony módszere, hanem a mindennapi étkezési szokásaink részévé is tehetjük, így biztosítva súlyunk szinten tartását. GI diéta tippek és kivételek A szervezet inzulinérzékenysége a nap folyamán változik. Mivel reggel, ill. a délelőtti időszakban érzékenyebb a szervezet ezért ezen napszakban mindenképpen az alacsony glikémiás indexű élelmiszereket kell fogyasztani, míg a közepes glikémiás indexű élelmiszereket lehetőleg csak a délutáni időszakban. A GI diéta szabálya az, hogy az alacsony glikémiás indexű ételeket kell előnyben részesíteni.