Kalorientabelle - Milchprodukte

MilchprodukteEnergiekcalEiweißGrammFettGrammKHGrammGI
Appenzeller (15% Fett i Tr.)23336.07.00.00
Appenzeller (30% Fett i Tr.)26526.016.00.00
Appenzeller (50% Fett i. Tr.)38625.431.60.00
Back-Camembert (45% Fett i. Tr.)22919.017.00.00
Backsteinkäse (20% Fett i. Tr.)20427.010.04.00
Backsteinkäse (40% Fett i. Tr.)30522.019.03.00
Bavaria Blue (70% Fett i. Tr.)41313.240.00.00
Bel Paese37325.430.20.00
Bergkäse (45% Fett i. Tr.)38628.930.00.00
Bressot (60% Fett i. Tr.)2469.022.02.00
Briekäse29821.022.13.90
Butter7460.480.00.50
Butterkäse (30% Fett i. Tr.)24426.315.40.00
Butterkäse (60% Fett i. Tr.)38017.034.70.00
Buttermilch333.00.54.00
Buttermilchpulver38038.65.544.0
Cambozola (70% Fett i. Tr.)41313.240.00.00
Camembert (30% Fett i. Tr.)23423.013.03.00
Camembert (40% Fett i. Tr.)30523.020.03.00
Camembert (45% Fett i. Tr.)28521.022.30.10
Camembert (50% Fett i. Tr.)33817.027.03.00
Camembert (60% Fett i. Tr.)40217.033.01.00
Cheddar28227.218.32.00
Crème fraiche (12% Fett)1402.812.06.50
Crème fraiche (15% Fett)1603.015.03.70
Crème fraiche (18% Fett)1882.818.03.00
Crème fraiche (23% Fett)2302.523.03.70
Crème fraiche (30% Fett)2842.430.03.00
Crème fraiche (35% Fett)3342.035.03.00
Crème fraiche (40% Fett)3782.040.02.50
Dickmilch (0,1% Fett)323.50.14.2
Dickmilch (1,5% Fett)463.41.54.1
Dickmilch (10% Fett)1183.110.03.7
Dickmilch (3,5% Fett)643.33.54.0
Edamer (30% Fett i. Tr.)25126.416.20.00
Edamer (40% Fett i. Tr.)34931.024.00.00
Edamer (45% Fett i. Tr.)35424.828.30.00
Edelpilzkäse (60% Fett i. Tr.)35521.129.80.00
Eiscreme1902.57.027.061
Emmentaler39428.030.02.00
Feta26414.221.34.10
Frischkäsezubereitung mit Kräuter (20% Fett)13413.27.53.30
Frischkäsezubereitung mit Kräuter (60% Fett)2518.523.02.40
Fruchtquark (20% Fett i. Tr.)12410.03.712.7
Gorgonzola35021.028.01.00
Gouda35124.127.51.50
Gruyere41329.832.30.40
H-Milch (0,1% Fett)353.40.14.832
H-Milch (1,5% Fett)473.41.54.932
H-Milch (2,8% Fett)563.02.84.632
H-Milch (3,5% Fett)643.33.54.832
Harzer Käse (10% Fett i. Tr.)12129.00.50.00
Harzer Korbkäse12630.00.70.00
Hobelkäse (50% Fett i. Tr.)47433.038.00.00
Hüttenkäse (20% Fett i. Tr.)12515.05.03.00
Jarlsberg (45% Fett i. Tr.)34926.726.90.00
Joghurt (0,1% Fett)323.50.14.236
Joghurt (1,5% Fett)443.41.54.136
Joghurt (3,5% Fett)613.33.54.036
Käsepastete mit Walnüssen 50% Fett i. Tr.)31412.528.03.10
Kefir (1,5% Fett)463.51.54.10
Kefir (3,5% Fett)643.23.53.60
Kochkäse (10% Fett i. Tr.)10114.73.03.80
Kochkäse (40% Fett i. Tr.)18712.013.93.40
Kondensmilch (10% Fett)1768.810.112.5
Kondensmilch (4% Fett)1289.44.113.3
Kondensmilch (7,5% Fett)1336.57.69.6
Kondensmilch (8% Fett, gezuckert)3208.28.851.9
Körniger Frischkäse8113.62.90.00
Leerdamer (45% Fett i. Tr.)35225.927.60.00
Limburger (20% Fett i. Tr.)18326.48.60.00
Limburger (40% Fett i. Tr.)26722.419.70.00
Lindenberger (30% Fett i. Tr.)28631.018.00.00
Lindenberger (45% Fett i. Tr.)38628.930.00.00
Maasdamer (45% Fett i. Tr.)34730.028.00.00
Maaslander (50% Fett i. Tr.)35522.229.60.00
Magermilchpulver37738.03.051.0
Magerquark, 0.2% Fett6712.00.24.30
Magerquark, 0.3% Fett6912.00.34.30
Magerquark, 0.5% Fett6912.00.54.00
Mainzer Handkäse12630.00.70.00
Mascarpone4507.045.02.00
Morbier (40% Fett i. Tr.)29723.822.40.00
Mozzarella31024.521.91.00
Parmesan39235.825.83.20
Philadelphia Kräuter3309.031.02.00
Provolone35125.626.62.10
Pudding942.02.416.044
Pyrenaenkäse (50% Fett i. Tr.)35622.329.60.00
Romadur (20% Fett i. Tr.)18726.49.00.00
Romadur (30% Fett i. Tr.)22624.814.10.00
Romadur (40% Fett i. Tr.)30722.020.01.00
Romadur (50% Fett i. Tr.)35120.027.01.00
Roquefort36921.530.62.00
Saure Sahne (10% Fett)1183.010.03.50
Schafmilch1086.07.05.432
Schafskäse (40% Fett i. Tr.)23617.016.016.00
Schichtkäse (10% Fett i. Tr.)8812.72.43.80
Schichtkäse (20% Fett i. Tr.)11012.05.04.00
Schichtkäse (40% Fett i. Tr.)16212.012.02.00
Schichtkäse (50% Fett i. Tr.)1758.314.52.90
Schlagsahne (30% Fett)2932.430.03.40
Schlagsahne (36% Fett)3432.336.03.00
Schmelzkäse (20% Fett i. Tr.)18817.010.07.50
Schmelzkäse (30% Fett i. Tr.)20915.014.05.70
Schmelzkäse (45% Fett i. Tr.)27014.423.60.00
Schmelzkäse (60% Fett i. Tr.)36010.032.05.00
Speiseeis1902.57.027.061
Speisquark, 10% Fett i. Tr.7911.42.03.90
Speisquark, 20% Fett i. Tr.9910.54.43.90
Speisquark, 40% Fett i. Tr.1439.010.03.70
Steppenkäse (45% Fett i. Tr.)32524.125.40.00
Tete de Moine (50% Fett i. Tr.)38624.532.00.00
Tilsiter34024.426.01.90
Trappistenkäse34125.026.01.80
Vollmilchpulver50326.027.043.0
Weichkäse (60% Fett i. Tr.)36616.833.20.00
Westberg (45% Fett i. Tr.)35225.927.60.00
Westlight (30% Fett i. Tr.)27126.118.50.00
Ziegenkäse36421.629.82.50
Ziegenmilch693.64.14.532
Zwiebelkäse35522.028.00.00
Kalorientabelle

Backwaren Kalorientabelle Backzutaten Kalorientabelle Bohnen, Erbsen Kalorientabelle Fisch, Meeresfrüchte Kalorientabelle Geflügel Kalorientabelle Gemüse Kalorientabelle Getränke Kalorientabelle Getreideprodukte Kalorientabelle Gewürze, Kräuter Kalorientabelle Kalb Kalorientabelle Lamm Kalorientabelle Milchprodukte Kalorientabelle Nüsse, Samen Kalorientabelle Obst Kalorientabelle Öle, Fette Kalorientabelle Pilze Kalorientabelle Rind Kalorientabelle Schwein Kalorientabelle Soßen Kalorientabelle Teigwaren Kalorientabelle Wildfleisch Kalorientabelle Wurst, Aufschnitt Kalorientabelle

kalorienZone.de - Kalorienrechner, Kalorientagebuch, BMI Rechner, Kalorientabelle

Milchprodukte Kalorientabelle - kalorienZone.de

Milchprodukte Kalorientabelle - kalorienZone.de Milchprodukte Kalorientabelle. Die Angaben sind pro 100 Gramm zu verstehen.

Milchprodukte Kalorientabelle - kalorienZone.de Fehérje és fehérjeszegény diéták A fehérjék alapvető fontosságúak az emberi szervezet számára, így akár túl keveset vagy épp túl sokat fogyasztunk belőlük, az számos egészségügyi problémát okoz. Éppen ezért a fehérjék esetén is különösen fontos, hogy megfelelő mennyiségű és minőségű fehérjét fogyasszunk. A túlzott fehérjebevitel többek között vesekárosodást, csontkárosodást okozhat, valamint a szervezet elsavasodik, melynek hatására a szervezet zsírt tart vissza és így tartós fogyás nem érhető el vele. A kevés fehérjebevitel éppen olyan káros mint a túlzott fehérjebevitel.